Saturday, 12 January 2013

IC tue penting k !

nak share cter skt malam2 buta nie
story pasal kepentingan IC dan roadtax moto :)




Tepat kol 10.30 aQ strt motor kesayangan aQ n pecut selaju mungkin (sbb dah lambt)
nak jumpa member2 sekolah lame aq ..tiba2 aq rase macam ada benda y tinggal lah
mase tu dah sampai kat bandar mentakab baru lah aq perasan yang aq x bawak IC .. aduyaiiii
 kalau nak pusing balik mmg tak lah kan
dah separuh jalan kot ,
so aq berdoa lah dalam hati agar tak jumpa ABG POLIS ,,
yew la tak pasal2 dapat surat cinta lak nanti kan ?
nak dijadikan cerita
dalam perjalanan aq ke temerloh aq nampak POLIS TRAFIC kat taman semantan !!
OMG !! macam mne nie , dah la tak de IC ,,
aq pun dengan beraninya jalan jew lah
yew la kalau patah balik mmg nampak sangat lah macam nak lari dari POLIS tu kan
(bak kata orang 'BERANI KERANA BENAR TAKUT KERANA SALAH'
tapi dalm kes aq nie cnfm2 lah aq slh,, haha)
Dan nasib aq baik rupe2nye ada xcidnt kat situ bukan roadblock pun ! haha
ALhamdulillah :)
kalau lah betul2 POLIS tadi mmg best la aq kene ..

sesampainye aq kat temerloh mak aq call cakap yg roadtax motor aq tertinggal kat umah !
haha cuai sungguh aq nie rupenye
tak pasal2 dengar ceramah free kat bandar tadi
~OK IC itu penting rupenye :) ~